Hörgeräte lauter stellen: So geht es!

aparatele auditive sunt puternice: așa funcționează!

aparatele auditive moderne își adaptează de obicei volumul la împrejurimile lor automat. Tonurile liniștite sunt mai consolidate pentru a le face mai audibile. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să setați manual volumul aparatelor auditive pentru a le adapta optim la dorințele dvs. Există diverse opțiuni pentru acest lucru:

prin „Grip în spatele urechii”

Pe aparatul auditiv în sine este de obicei un control volum sub forma unui buton sau a unui cog . În funcție de setările specifice pe care le -a făcut acusticianul pentru dvs., butoanele sunt programate la volum sau modificări ale programului. Acustica dvs. va discuta despre ce butoane de pe aparatele auditive pentru ajustarea volumului.

clasic Creșteți volumul apăsând controlul volumului în partea de sus sau rotirea roții în sus. Pentru o mai bună stabilizare, este recomandabil să folosiți aparatul auditiv cu degetul mare și să utilizați degetul arătător pentru controlul volumului . În cele mai multe cazuri, schimbarea volumului este însoțită de un ton de semnal care devine, de asemenea, mai liniștit sau mai tare. Odată atinsă cel mai înalt nivel, acest lucru arată un ton continuu.

prin telecomandă

în zilele noastre, o mare parte din producătorii bine cunoscuți telecomande oferte cu care pot schimba setările aparatelor auditive. În plus față de schimbarea programului, poate fi reglementat și la apăsarea unui buton . Telecomanele sunt clar marcate cu „+” și „-”, prin care "+" este utilizat pentru a crește volumul .

de smartphone

O altă opțiune pentru setarea volumului aplicații a producătorului de ajutor auditiv corespunzător pentru smartphone. În acestea, modificările nivelului volumului pot fi făcute de glisiere sau tap . Această opțiune este deosebit de potrivită pentru tehnologie -Savvy, deoarece nu trebuie să fie transportat niciun dispozitiv suplimentar sub forma unei telecomande.

Notă : Vă rugăm să rețineți că setările de volum sunt resetate la modificarea programului sau la pornirea și pornirea aparatelor auditive.